Tarife

Tarifele practicate sunt flexibile si difera in functie de volumul de documente generate si/sau solicitate de catre client, precum si de serviciile contractate cu acesta. Consultanta se poate face pe baza unui abonament lunar/anual sau pe ora de consultanta. Pretul orar pentru consultanta este de 350 lei. Consultanta este gratuita pentru clientii cu care avem incheiate contracte de prestarii servicii lunare de contabilitate. Tarifele de baza pentru intocmirea si certificarea situatiilor financiare pornesc de la 750 lei pentru fiecare situatie financiara anuala si de la 500 lei pentru fiecare raportare contabila semestriala. Tarifele variaza in functie de complexitatea si de  particularitatile evidentei contabile a fiecarei societati in parte. Pentru stabilirea necesarului de servicii al companiei dvs., precum si a termenilor contractuali si a tarifelor va rugam sa ne contactati la telefon sau pe e-mail, la datele de la pagina de Contact.

 

In plus beneficiati gratuit si de:

-> expertizarea evidentei contabile aferenta unei luni precedente;

-> consultanta de specialitate pentru clientii cu care incheiem contracte de tinere a contabilitatii;

-> newsletter cu modificarile de specialitate care va afecteaza afacerea;

-> optimizare fiscala corelata cu activitatea companiei dvs.;

-> intocmirea gratuita a documentatiilor financiar-contabile solicitate de institutiile bancare si nebancare.

Nota: Ne rezervam dreptul de a stabili si negocia tarifele solicitate in functie de bugetul efectiv de timp alocat fiecarei societati in parte.        
Tarifele din oferta comerciala au caracter pur orientativ si nu angajeaza in vreun fel Cabinetul Individual de Contabilitate in eventualitatea unei prestatii viitoare.       
Tarifele ofertate includ intocmirea si certificarea situatiilor financiar-contabile semestriale / anuale si a oricaror altor operatiuni  cu termene de realizare ce depasesc luna calendaristica.